Back to All Events

Vakantieprogramma!


Het zijn sessies van 1 uur, van 10.00 uur tot 11.00 uur. Locatie: Stadsboerderij BuytenDelft.

  • De activiteiten zijn altijd naast de pony’s

  • Dicht schoeisel is verplicht om te kunnen deelnemen

30 juli Coachsessie met de pony's: Samenwerken en duidelijke taal

Deze losse sessie is onderdeel van de cursus Natuur talenten, voor sociale en emotionele groei. Het is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nu, in de vakantie, is deze les los te volgen voor een snuffeltarief van 20,00! Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.


1 aug Les P-aardig omgaan met paarden: Positiviteit

Deze losse les is onderdeel van de cursus P-aardig omgaan met paarden. De cursus gaat over paardentaal en de invloed van je eigen houding en intentie. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nu, in de vakantie, is deze les los te volgen voor een snuffeltarief van 20,00! Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.

6 aug Coachsessie met pony's: Eigen ruimte en grenzen aangeven

Deze losse sessie is onderdeel van de cursus Natuur talenten. Het is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nu, in de vakantie, is deze les los te volgen voor een snuffeltarief van 20,00! Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.

8 aug Les P-aardig omgaan met paarden: Paardentaal & de eigen ruimte van jezelf en van het paard

Deze losse les is onderdeel van de cursus P-aardig omgaan met paarden, Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nu, in de vakantie, is deze les los te volgen voor een snuffeltarief van 20,00! Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.

27 aug Coachsessie: Leiderschap en (zelf)vertrouwen

Deze losse sessie is onderdeel van de cursus Natuur talenten. Het is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Nu, in de vakantie, is deze les los te volgen voor een snuffeltarief van 20,00! Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.

1 september Coachsessie: Back to school!

De overgang van vakantie naar het schoolleven kan groot zijn voor kinderen. Op speelse wijze kunnen de kinderen deze sessie alvast even 'naar school gaan', met de pony ;) We kijken wat er nodig is om de overgang wat makkelijker te laten verlopen. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De waarde van deze sessie is 20,00 euro. Inschrijven kan vooraf bij Van Nature vooraf of ter plekke aanmelden en contant betalen bij de paardenbak. Maximaal aantal deelnemers is 6.

Inschrijven graag via het inschrijfformulier onder ‘contact’, vragen kunnen via onderstaand formulier worden gesteld.

Name *
Name