Back to All Events

Natuur Talenten: Sociale vaardigheidstraining

Deze unieke training is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De groepjes bestaan uit 3-6 kinderen en er wordt gewerkt met kindvriendelijke pony’s van de stadsboerderij BuytenDelft. De training wordt begeleid door 1 of 2 coaches, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het pakket bestaat uit 5 praktijklessen van 1 uur.

‘Natuurtalenten’ ondersteunt kinderen in hun emotionele en sociale ontwikkeling. Kinderen die zich emotioneel goed ontwikkelen, hebben sterkere sociale vaardigheden.  Hierdoor kunnen ze (ook op volwassen leeftijd) goed met anderen samenwerken. Iedere les behandelen we een thema zoals: 

  •   Communiceren 

  •   Grenzen aangeven 

  •   Samenwerken 

  •   Omgaan met emoties 

  •   De ik-boodschap

Het groepsproces binnen deze training zorgt voor een dynamische leeromgeving waarin de kinderen leren van elkaar en met elkaar. De dieren en de natuur zorgen voor ontspanning waardoor de kinderen makkelijker en sneller tot leren komen. De kinderen leren door te doen en te ervaren. Hierdoor worden de lessen persoonlijk en toepasbaar in de dagelijkse situaties van het kind.

 De waarde van deze cursus is Euro 200,00.

De volgende cursus start 25 mei, vervolgdata: 1, 15, 22 en 29 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur.

1 mei om 11.00 uur geven we een gratis demo voor onze andere cursus: P-aardig omgaan met paarden. Deze ochtend is iedereen welkom voor een kennismaking en info over ons aanbod. Locatie: stadsboerderij BuytenDelft.

*de activiteiten vinden altijd plaats vanaf de grond, er wordt geen paardgereden.

*Ouders kunnen in de horeca van de stadsboerderij wachten of hun kind(eren) komen brengen en halen.

Name *
Name
Earlier Event: May 19
Cursus P-aardig omgaan met paarden